- 300 gr fersk eller fryst torskefilet
- 1 stor purre
- 2 ss smør
- 1 ss hvetemel
- 2 dl matfløte
- 1/2 dl chilisaus (av ketchuptypen)
- Presset saft av 1 sitron
- Salt & pepper
- 1 boks (ca. 250 gr) muslinger
- Ca. 200 gr rensede reker
- Dillkvister
Dersom du benytter frossenfisk må du tine den litt først. Skjær
fisken i biter. Strimle purren og fres den i smøret i en gryte. Strø på
hvetemelet og rør om. Tilsett fløte, salt, pepper, chilisaus og
sitronsaft. Legg så fisken i gryten og la den koke på svak varme under
lokk i 6-8 minutter. La muslinger og reker renne av seg og ha dem i
gryten. La alt til slutt bli gjennomvarmt igjen uten å koke. Det liker
ikke muslinger og reker..
Server med kokte poteter og en god grønn salat til!
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar