søndag 5. mars 2017

Pestopanert kylling med sellerirotmos

Stekeovnstemperatur: 180 grader / ca. 50 min
  • 3-4 kyllingfileter
  • Salt og pepper
Krydre kyllingfiletene og stek dem i en stekepanne til de blir gylne. Legg filetene i en litt romslig ildfast form.
Pestoblanding
  • 1/2 glass pesto
  • 1-2 skiver tørt brød, smuldret
  • 6-8 ss olivenolje
  • Litt frisk basilikum
Kjør ingrediensene i en blender/egnet kjøkkenmaskin til en jevn mos. Fordel blandingen over kyllingfiletene.
Garnityr
  • 8-10 cherrytomater delt i to
  • Litt havsalt
  • Friske krydderurter etter smak
Legg tomathalvdelene innimellom kyllingfiletene, dryss på litt havsalt og friske krydderurter.
Stekes som anvist.
Serveres med sellerrirotmos og gjerne litt ekstra pesto fra glass.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar