onsdag 8. mars 2017

Peanøttsmørkonfekt

  • 50 gr smør
  • 50 gr philadelphia smørost
  • 100 gr peanøttsmør
  • 1 ss sukrinmelis
  • Et par klyper maldonsalt
  • Vaniljefrø
  • 150 gr mørk sjokolade

Ha smør, og og peanøttsmør i en bolle. Kjør alt ca 30 sekunder i mikroen sånn at det blir mykt og lett å røre sammen. Tilsett sukrinmelis, salt og vaniljefrø og rør godt. Smak på fyllet or å sjekke om det er passe søtt.

Sett fyllet i kjøleskapet i et par timer sånn at det blir fast.

Rull kuler og klem dem samen så de blir litt flate. Degg dem på et brett og sett dem i fryseren i et par timer..

Smelt sjokolade i et vannbad, og la sjokoladen kjøle av litt før du dypper de frosne bitene i sjokoladen.

Oppbevares i kjøleskap.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar