søndag 5. mars 2017

Pannacotta med jordbærsuppe

  • 5 dl kremfløte
  • 70 gr sukker
  • 1 vaniljestang
  • 3 gelatinplater
  • Revet skall av 2 lime
  • 500 gr jordbær, renset
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • ½ ts finhakket frisk ingefær
  • Saft av 1 lime

Kok opp sukker og vann til sukkerlake. Ha i blender med jordbær, ingefær og limesaft. Sil suppen og settes kald. Helles over ved servering!

Del vaniljestang og skrap ut frøene. Has i en gryte med fløten og sukkeret. Kok opp mens gelatinplatene legges i kaldt vann. Klem vannet ut av de myke gelatinplatene og ha det over i den varme kremblandingen. Sil og avkjøl blandingen. Tilsett revet limeskall og fordel blandingen i 4 glass. La panna cotta’en stå i kjøleskapet til den er stivnet.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar