søndag 5. mars 2017

Ostekake (Hilde)

OSTEKAKE, Hilde

Bunn        
  •   ¾ pk Digestive kjeks
  •  200 gr margarin

Kjeksen knuses og blandes med smeltet margarin. Has i bunnen av en rund kakeform. Settes i kjøleskapet mens fyllet lages.


Fyll         
  • 3 dl stivpisket kremfløte
  • 1 boks rømme
  • 1 pk Philadelphia ost
  • 120 gr melis
  • 1 pk sitrongelé (m/2,5 dl vann)

Lag geleen og avkjøl denne noe. Pisk kremfløten og bland i rømmen, osten, melis og til slutt den avkjølte geleen. Helles over kjeksbunnen og settes tilbake i kjøleskapet.


Topp        
  • 2-3 bananer i skiver
  • 1 pk bringebærgelé

Lag bringebærgeleen med 5 dl vann. Settes i kjøleskapet. Når geleen begynner å stivne/bli seig er det på tide å dele opp bananene i skiver og ha over fyllet på kaken. Den seige, kalde bringebærgeleen has over til slutt. Settes tilbake i kjøleskapet slik at geleen stivner helt. Lages gjerne dagen før og stå ferdig i kjøleskapet over natt.


.



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar