OSTEKAKE, Hilde
Bunn
- ¾ pk Digestive kjeks
- 200 gr margarin
Kjeksen knuses og blandes med smeltet margarin. Has i bunnen av en rund kakeform. Settes i kjøleskapet mens fyllet lages.
Fyll
- 3 dl stivpisket kremfløte
- 1 boks rømme
- 1 pk Philadelphia ost
- 120 gr melis
- 1 pk sitrongelé (m/2,5 dl vann)
Lag geleen og avkjøl denne noe. Pisk kremfløten og bland i rømmen, osten, melis og til slutt den avkjølte geleen. Helles over kjeksbunnen og settes tilbake i kjøleskapet.
Topp
- 2-3 bananer i skiver
- 1 pk bringebærgelé
Lag bringebærgeleen med 5 dl vann. Settes i kjøleskapet. Når geleen begynner å stivne/bli seig er det på tide å dele opp bananene i skiver og ha over fyllet på kaken. Den seige, kalde bringebærgeleen has over til slutt. Settes tilbake i kjøleskapet slik at geleen stivner helt. Lages gjerne dagen før og stå ferdig i kjøleskapet over natt.
.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar