- 4 store kyllingfileter
- 2 harde pærer
- 600 gr søtpoteter
- Olivenolje
- Havsalt og nymalt svart pepper
- 25 gr rukkola
- 50 gr valnøttkjerner
Ostekrem
- 150 gr blåmuggost
- 2 dl lett creme fraiche
- Havsalt
- Skjær pærene i båter. Vask og skjær søtpotetene i båter. Legg båtene over på en stekeplate dekket med bakepapir. Drypp over 2 ss olivenolje og salte og pepre. Stek midt i ovnen i ca 10 min.
- Imens steker du kyllingfiletene i olivenolje i en stekepanne. Salte og pepre. Ta grønnsakene ut av ovnen, og legg kyllingfiletene ved siden av grønnsakene.
- Mos osten og bland den med creme fraiche og smak til med salt. Smør halvparten av ostekremen over kyllingfiletene. Stek alt i ytterligere ca 15 min.
- Ved servering, legg viletene over på tallerkener, legg båter av pærer og søtpoteter ved siden av, og dryss over ruccola og grovhakkede nøtter. Server ssammen med resten av ostekremen.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar