søndag 5. mars 2017

Kylling med pærer og blåmuggost

Steikeovn 225 grader

  • 4 store kyllingfileter
  • 2 harde pærer
  • 600 gr søtpoteter
  • Olivenolje
  • Havsalt og nymalt svart pepper
  • 25 gr rukkola
  • 50 gr valnøttkjerner

Ostekrem
  • 150 gr blåmuggost
  • 2 dl lett creme fraiche
  • Havsalt

  1. Skjær pærene i båter. Vask og skjær søtpotetene i båter. Legg båtene over på en stekeplate dekket med bakepapir. Drypp over 2 ss olivenolje og salte og pepre. Stek midt i ovnen i ca 10 min.
  2. Imens steker du kyllingfiletene i olivenolje i en stekepanne. Salte og pepre. Ta grønnsakene  ut av ovnen, og legg kyllingfiletene ved siden av grønnsakene.
  3. Mos osten og bland den med creme fraiche og smak til med salt. Smør halvparten av ostekremen over kyllingfiletene. Stek alt i ytterligere ca 15 min.
  4. Ved servering, legg viletene over på tallerkener, legg båter av pærer og søtpoteter ved siden av, og dryss over ruccola og grovhakkede nøtter. Server ssammen med resten av ostekremen.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar