søndag 5. mars 2017

Kylling i karry

Stekeovnstemperatur: 200 grader / ca. 15 min
  • 1 pk 650 gr kyllingfilet
  • I stor purre
  • 2 syrlige, grønne epler
  • 1 rød paprika
  • Olje til steking
  • 1 1/2 ss karri
  • 3 dl matfløte
  • 1 1/2 curry paste
  • 1 ss mango chutney
  • 1 glass Uncle Ben's Indisk currysaus
Del hver av kyllingfiletene i 6. Disse skal krydres med karri og stekes gylne på begge sider. Legg de ferdigstekte filetene i bunnen av en ildfast form.
Rens og skjær purren i tynne ringer, eplene i terninger og paprikaen i strimler. Varm oljen og fres karrien litt. tilsett purre, eple og paprika og fres det mykt og blankt. Bland inn fløte, mango chutney, curry paste og Uncle Ben's saus. La alt putre sammen i ca 10 min.
Hell sausen over kyllingfiletene. Stekes i stekeovnen på midterste rille.
Serveres med kokt ris og evt créme fraiche.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar