fredag 10. mars 2017

Kokosboller

  • 1 1/2 ss gelatinpulver
  • 1 1/2 fingervarmt vann (37 gr)
  • 5 dl sukker
  • 1 eggehvite
  • 1 dl melis
  • Presset saft av 1 sitron + vann = totalt 1 dl væske til sammen

Garnering
  • 1 1/2 dl kokosmasse
  • 1 ss kakaopulver

Løs opp gelatinpulveret i det lunkne vannet i en bolle. tilsett sukker, eggehvite, sitronsaft/vann og melis. Pisk så røren i 10 minutter med håndvisp/kjøkkenmaskin til den blir seig.

Bland kokos med kakaopulver og fordel halvparten av dette i en form. Hell sukkermassen over og rør den jevnt utover. Hell på resten av kokosblandingen. La formen stå kaldt til massen har stivnet (3-4 timer - jeg setter den i fryseren!). Skjæres deretter i biter.

Deilig!


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar