torsdag 9. mars 2017

Fiskeform med purre

  • 400 gr torskefilet eller annen hvit fiskefilet, fersk eller frossen
  • Salt og pepper
  • 1 storpurre
  • Olje til steking
  • 8 friske spinatblader
  • 8 sjampinjonger
  • 2 tomater
  • 2 stilker bladpersille
  • 10 sorte oliven
  • 1 avokado i små terninger
  • Nachos-chips
Sett stekeovnen på 200 gr. Salt og pepre fiskefiletene og legg dem i en ildfast form. Rens purren og sjampinjongene, skjær dem i strimler og fres dem i olje. Skyll og rens spinaten. Skjær tomatene i skiver


Hvit saus
  • 25 gr smør
  • 1/2 dl hvetemel
  • 5 dl melk
  • Aromatkrydder
Smelt smøret i sausen i en kjele. Rør inn melet, spe med melken og smak til med krydder. Fordel purren på fisken, deretter spinatbladene. Hell sausen over og legg tomatskivene på toppen.

Stekes nederst i ovnen i 25 min. Ta ut formen og legg på oliven, avokado og persilleblader.

Serveres med nachos og poteter!


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar