søndag 5. mars 2017

Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk

2 porsjoner

  • 2 porsjonsfavorittbrød/delte baguetter
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dæsj smør eller olivenolje
  • 10 stk cherrytomater delt i små biter
  • 4 skiver rødløk (tynne)
  • 1 fedd finhakket hvitløk i blandingen
  • 1 dæsj frisk, finhakket basilikum
  • 1 dæsj god olivenolje
  • 1 klype salt og peppper
  • 1 stk mozzarella ost
  • 1 neve pinjekjerner

Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.

Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Sett litt hvitløksmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre sammen med oljen/smøret.

Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.

Server nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar