- 2 porsjonsfavorittbrød/delte baguetter
- 1 fedd hvitløk
- 1 dæsj smør eller olivenolje
- 10 stk cherrytomater delt i små biter
- 4 skiver rødløk (tynne)
- 1 fedd finhakket hvitløk i blandingen
- 1 dæsj frisk, finhakket basilikum
- 1 dæsj god olivenolje
- 1 klype salt og peppper
- 1 stk mozzarella ost
- 1 neve pinjekjerner
Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.
Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Sett litt hvitløksmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre sammen med oljen/smøret.
Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.
Server nå!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar